Vergelijken doe je met ons!

Doordeweeks geopend van09:00 tot 17:00 uur
RotterdamEn omgeving

Werkwijze

In 3 stappen een (nieuw) energiecontract

  1. Postcode en vergelijken

    Om erachter te komen hoeveel u maandelijks gaat betalen, voert u uw postcode met huisnummer en eigen verbruik in. Weet u niet wat uw verbruik is? Klik dan op de knop “gebruik inschatten” in het vergelijkingssysteem op de homepagina om erachter te komen wat de gemiddelde kosten worden. Deze kosten worden door ons systeem berekend en zijn gebaseerd op uw postcode en het aantal inwoners op uw adres.

 

  1. Overzicht en cashback

Een vergelijking met 10 á 15 energieleveranciers wordt geladen. Ook ziet u de eventuele cashback die u aan het eind van het jaar op uw energienota ontvangt. Deze cashback kan per energieleverancier variëren tussen de 95 tot 400 euro. Als u daarmee akkoord gaat wordt u automatisch doorverwezen naar de website van de energieleverancier.

 

  1. Contract afsluiten

U sluit het energiecontract af bij de energieleverancier die vervolgens de aansluiting met de netbeheerder regelt. Binnen 2 tot 3 weken bent u officieel klant bij de desbetreffende energieleverancier. Aan het eind van het jaar krijgen wij van uw energieleverancier te horen dat u een jaar lang klant bij hen bent. Als dat zo is, heeft u recht op een eindejaars vergoeding. Dit regelen wij samen met uw energieleverancier die een eindnota voor u opstelt en naar u doorstuurt.