Vergelijken doe je met ons!

Doordeweeks geopend van09:00 tot 17:00 uur
RotterdamEn omgeving

Overstappen

Overstappen van energieleverancier doet u eenvoudig met Energywiser! Maak gebruik van ons vergelijkingssysteem om te zien welke nieuwe energieleverancier het beste bij u past.
Overstappen gaat als volgt:
  1. Check ons overstaptabel

Zit u momenteel bij een energieleverancier en wilt u overstappen naar een nieuwe energieleverancier? Bekijk dan het overstaptabel onderaan deze pagina.

In het overstaptabel ziet u hoeveel maanden u van te voren kunt overstappen naar de nieuwe energieleverancier. Mocht uw nieuwe energieleverancier een periode van 4 maanden hanteren en het contract bij uw huidige energieleverancier verloopt in december, en het is nu augustus, dan kunt u nu overstappen. Stel dat het nu september is, gaat uw contract pas in januari in.

  1. Check de einddatum van uw huidige energiecontract

Vergeet niet om ook het contract met uw huidige energieleverancier te bekijken. Daarin staat aangegeven hoeveel maanden u van te voren uw contract kunt opzeggen. Als daarin 3 maanden wordt aangegeven, kunt u 3 maanden voor het einde van uw contract gebruik maken van ons vergelijkingssysteem om een nieuwe energieleverancier te vinden.

Let op: U hoeft uw huidige contract niet op te zeggen als u via ons vergelijkingssysteem een nieuwe energieleverancier kiest! Het opzeggen van uw huidige contract wordt geregeld door uw nieuwe energieleverancier.

Kortingsactie bij overstappen

Alle kortingsacties verlopen via de energieleveranciers. Als u via Energywiser overstapt, krijgt u na een jaar van ons een e-mail waarin we vermelden dat uw contract binnenkort afloopt en dat u via onze site een nieuwe energieleverancier kunt zoeken. Het vergelijkingssysteem toont de korting van de nieuwe energieleverancier.

Overstaptabel

Eneco 3 maanden
Nuon 4 maanden

Onze klanten